Ana Sayfa Haberler AEV den Başkan Çoban a Ziyaret

AEV den Başkan Çoban a Ziyaret

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı zamanda Vakıf İkinci Başkanı olan İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Burhanettin Çoban’ın belediye başkanlığı döneminde Afyon Eğitim Vakfı’na, büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.
Afyon Eğitim Vakfı yönetimi, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, Vakıf Muhasibi Kadir Pancaroğlu katıldı.
BAŞKAN ÇOBAN’A ZİYARET
Burhanettin Çoban’a İl Genel Meclis Başkanlığı’nın hayırlı olmasını dileyen AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Sayın Başkanımızla beraber Afyon Eğitim Vakfı için yıllardır beraber çalışıyoruz. Vakfımıza en büyük hizmetleri belediye başkanlığımız döneminde sizler yaptınız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vakfımıza hizmet için beraber çalışacağız. Yaptığınız desteklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
“AEV’E GÜZEL HİZMETLERDE BULUNDUK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, “Afyon Eğitim Vakfı’nı, Afyonkarahisar’ın bağrından çıkmış İstanbul’da, Ankara’da tahsilde bulunmuş, büyükşehre yerleşmiş rahmetli Asım Kocabıyık, Orhan Yavuz, Nijad Bilge gibi değerli büyüklerimiz kurmuşlar. Bu gününe kadar gerek kurucu olarak gerekse de yönetim kurulunda olanları tebrik ediyor. Vefat edenleri saygıyla anıyorum. Yaklaşık 4 yıldır, ATSO Başkanımız Hüsnü beyin başkanlığında oluşan yönetim ile daha farklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerde bulunduk. Bu da güzel gelişmeler yaşanmasına sebep oldu, bursluluk sayımız arttı, vakfın tahsisini aldığı arazinin satış işlemi gerçekleştirildi. İnşallah daha güzel projelerle Afyon Eğitim Vakfı’na ve Afyon eğitim hayatına, öğrencilerimize katkılar sağlanacak. Ben vakfa katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyor, vakıf için daha güzel hizmetler yapılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.