Ana Sayfa Haberler Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Vakfımızın Genel Kurul Üyesi, bağışçımız Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlunun Ziyareti

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Vakfımızın Genel Kurul Üyesi, bağışçımız Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu Vakfımızı ziyaret etmiştir.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Vakfımızın Genel Kurul Üyesi, bağışçımız Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu  Vakfımızı ziyaret etmiştir. Vakfa katkılarından dolayı Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından kendisine Vakfın Plaketi takdim edilmiştir.