Ana Sayfa HAKKIMIZDAYAZILI BASINDA AEV
AEV den Başkan Çoban a Ziyaret

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı zamanda Vakıf İkinci Başkanı olan İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

AEV e ZİYARET

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve Uzman Mustafa Demirhöyük Afyon Eğitim Vakfını Ziyaret Ettiler

Eğitim Vakfımıza Destek Bekliyoruz

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hasteneleri Başkanı Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve Uzman Mustafa Demirhöyük Afyon Eğitim Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakfın Genel Sekreteri Diker, öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirterek, hayırseverlere destek çağrısında bulundu

AEV DEN YENİ KAMPANYA

Afyon Eğitim Vakfı, dünya evine giren çiftler düğünlerinde misafirlerine verecekleri düğün hediyesi yerine Afyon Eğitim Vakfına bağışta bulunmaya davet ediyor.

DÜĞÜN HEDİYESİNİ AEVe BAĞIŞLAYIN

Afyon Eğitim Vakfı SMS kampanyasının ardından yeni bir kampanya daha başlatarak, vakfa bağışları arttırmak istiyor. Kampanya kapsamında düğün sahiplerinin misafirlerine verdikleri hediyelerin yerine vakfa bağış yapmalarını istedi.