AFYONKARAHİSARDAN ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK

Afyonkarahisarlı ve Şehir Dışında Okuyan Maddi Durumu Yetersiz Öğrencilerimize Burs İmkanı

AFYONKARAHİSARLI ÖĞRENCİLER

Her Zaman Sizlerin Yanınızdayız...

BAŞARI SİZDEN, DESTEK BİZDEN

Başarılı Olmanız Yeterli

YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI

Başvurunuzu Yapın...

2020-2021 YILI YENİ KAYIT BURS ALACAKLAR LİSTESİ VE İSTENİLEN BELGELER

2020-2021 ÖĞRENİM YILINDA AFYON EĞİTİM VAKFINDAN BURS ALMAYA HAK KAZANANLAR BELİRLENMİŞTİR. SIRALAMA WEB SAYFAMIZDA YAYIMLANAN KRİTERLERE GÖRE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILMIŞTIR. YENİ BURS ALANLAR İÇİN İSTENEN BELGELER LİSTENİN ALTINDA YAZILMIŞTIR. İSTENEN BELGELER 27 EKİM TARİHİNE KADAR afyonegitimvakfi @hotmail.com ADRESİNE PDF VEYA JPEG FORMATINDA GÖNDERİLECEKTİR. YAPILAN İNCELEME SONUCU BURS MÜRACAATINDA YANLIŞ BEYANDA BULUNANLARIN BURSİYERLİKLERİ İPTAL EDİLEREK YERİNE SIRALAMADA BİR ALT SIRADAKİ MÜRACCAT SAHİBİNE BİLGİ VERİLEREK BELGE İSTENECEKTİR. BELGELERİ İNCELENMESİNDEN SONRA BURSLAR YATIRILACAKTIR. HEPİNİZE BAŞARILI BİR YIL DİLİYORUZ.

Hedefimiz Eğitim Tesisi Açmak

AEV Genel Sekreteri Murat Diker, TED Koleji yanında bulunan arsanın vakfa tahsisin ardında bu alanda istihdam sağlayacak, öğrencilere iş öğretip meslek sahibi yapabilecek bir eğitim tesisi açmayı planladıklarını söyledi.

Burs Müracaatlarını Kabul Ediyoruz

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Genel Sekreteri Murat Diker Karahisar Medya'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Diker,öğrencilerden Burs Müracaatlarını kabul ettiklerini ifade ederek, Afyonkarahisarlı işadamlarını bağış yapmaya devet etti

Toplam Ziyaretçi Sayısı : 17269