AFYONKARAHİSARDAN ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK

Afyonkarahisarlı ve Şehir Dışında Okuyan Maddi Durumu Yetersiz Öğrencilerimize Burs İmkanı

AFYONKARAHİSARLI ÖĞRENCİLER

Her Zaman Sizlerin Yanınızdayız...

BAŞARI SİZDEN, DESTEK BİZDEN

Başarılı Olmanız Yeterli

YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI

Başvurunuzu Yapın...

2020 AFYONKARAHİSAR SEVGİ YILI

2020 yılı Afyonkarahisar Sevgi Yılı kapsamında bursiyerlerimiz arasında " CORİNA VİRÜSLE MÜCADELEDE YARDIMLAŞMA VE DAYANISMA" konulu bir makale yarışması düzenlemeyi düşündük. Valiliğimizce ilan edilen projeye katkıda bulunmak hem de bursiyerlerimizin bu sosyal projeye katılımını sağlayarak evde kaldıkları sürede faydalı bir etkilinde bulunmalarını istedik. Makaleye katılım şartları ile ilgili duyuru metni EK’dedir. Sağlıklı günlerde bir an önce okullarınıza dönmenizi dileriz.

ATSO VE AEV’E ÖDÜL

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Eğitim Vakfı, Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü tarafından verilen “Çetin Ceviz Mesleğe Katkı ve Onur Ödülü” aldı.

2020 SEVGİ YILI

Afyonkarahisar genelinde 2020 yılının Sevgi Yılı ilan edilmiştir. Afyon Eğitim Vakfı olarak yapacağımız projelerle destek olacağız.

EMITT Fuarına Katıldık

İstanbul’da 30 OCAK 2020 – 02 ŞUBAT 2020 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarına Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan stantta Afyon Eğitim Vakfı olarak yer aldık.

Toplam Ziyaretçi Sayısı : 5482