Ana Sayfa Haberler
2020-2021 YILI  BURS SIRALAMASINA YEDEKDEN GİRENLERİN LİSTESİ VE İSTENİLEN BELGELER

2020-2021 YILI BURS SIRALAMASINA YEDEKDEN GİRENLERİN LİSTESİ VE İSTENİLEN BELGELER

2020-2021 ÖĞRENİM YILINDA AFYON EĞİTİM VAKFINDAN BURS ALMAYA HAK KAZANANLAR BELİRLENMİŞ VE 20 EKİM 2020 TARİHİNDE YAYIMLANMIŞTIR. SIRALAMAYA GİREREK BURSİYER ADAYI OLANLARIN MÜRACAATLARINDA BEYAN ETTİKLERİ VE PUAN ALDIKLARI KRİTERLERE GÖRE İSTENİLEN BELGELER İNCELENMİŞTİR. YANLIŞ BEYANDA BULANANLARIN SIRALAMALARI İPTAL EDİLMİŞTİR. İPTAL EDİLEN BURSİYER ADAYLARI YERİNE PUAN SIRALAMASINA GÖRE BELİRLENEN ADAYLARIN LİSTELERİ AŞAĞIDADIR. İSTENEN BELGELER LİSTENİN ALTINDA YAZILMIŞTIR. İSTENEN BELGELER 09 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR afyonegitimvakfi @hotmail.com ADRESİNE PDF FORMATINDA EKSİKSİZ GÖNDERİLECEKTİR. EKSİK BELGE GÖNDERENLERDEN YENİDEN EKSİK BELGELER İSTENMEYECEK VE SIRALAMALARI İPTAL EDİLECEKTİR. ADAYLAR MÜRACAATLARINDA BEYAN ETTİKLERİ VE PUAN ALDIKLARI HER KRİTERLE İLGİLİ BELGE GÖNDERMEK ZORUNDADIR.

2020-2021 YILI YENİ KAYIT BURS ALACAKLAR LİSTESİ VE İSTENİLEN BELGELER

2020-2021 ÖĞRENİM YILINDA AFYON EĞİTİM VAKFINDAN BURS ALMAYA HAK KAZANANLAR BELİRLENMİŞTİR. SIRALAMA WEB SAYFAMIZDA YAYIMLANAN KRİTERLERE GÖRE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILMIŞTIR. YENİ BURS ALANLAR İÇİN İSTENEN BELGELER LİSTENİN ALTINDA YAZILMIŞTIR. İSTENEN BELGELER 27 EKİM TARİHİNE KADAR afyonegitimvakfi @hotmail.com ADRESİNE PDF VEYA JPEG FORMATINDA GÖNDERİLECEKTİR. YAPILAN İNCELEME SONUCU BURS MÜRACAATINDA YANLIŞ BEYANDA BULUNANLARIN BURSİYERLİKLERİ İPTAL EDİLEREK YERİNE SIRALAMADA BİR ALT SIRADAKİ MÜRACCAT SAHİBİNE BİLGİ VERİLEREK BELGE İSTENECEKTİR. BELGELERİ İNCELENMESİNDEN SONRA BURSLAR YATIRILACAKTIR. HEPİNİZE BAŞARILI BİR YIL DİLİYORUZ.