Ana Sayfa Haberler
AFYON EĞİTİM VAKFINDAN REKTÖR KARAKAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İkinci Başkan Burhanettin Çoban ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demirel, Vakıf Genel Sekreteri Murat Diker, Vakıf Muhasibi Kadir Pancaroğlu, ikinci kez Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundular.

Dünya Klavye Şampiyonasında 24 Madalyanın 10u Afyondan

Dünya internet bilgisayar klavye şampiyonasında 24 madalyanın 10 tanesini kazanarak büyük başarı elde eden Afyonkarahisarlı öğrencilere madalyaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda verildi. Dün gerçekleştirilen madalya töreninde bir konuşma yapan Intersteno Türk Grubu Başkanı Seçkin Köse milli takımın yarıştığı Dünya Şampiyonasında 24 madalyanın 11 tanesini kazandığını bununda 10 tanesini Afyonkarahisarlı öğrencilerin elde ettiğini belirterek büyük bir başarıya imza atıldığını ifade etti. Seçkin konuşmasının devamında, "Öğrencilerin bu aşamaya gelmesinde en büyük emeği geçenlerin başında Hasan Erol hocamız gelmektedir. Kendisini en içten dileklerimle tebrik ediyor, kutluyorum. Türk Milli takımı 1963 yılından beri Dünya Şampiyonluklarını her zaman elde etmiştir, başarmıştır. Dolayısıyla Türkçeye en uygun F Klavyenin herkes tarafından kullanılması ülkemize büyük yararlar sağlayacaktır." dedi.