Ana Sayfa Haberler
AFYONLU KÜLTÜR SANATA DOYACAK

12 Ağustos Cumartesi günü kamuoyuyla buluşacak olan Gel, Kal, Dön, Ol-Afyon Doğa Belgeseli ve Afyon'da Gökyüzü isimli Fotoğraf Sergisi öncesi Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz Gün FM'de Gündem programına konuk oldu.

AFYON EĞİTİM VAKFI, EĞİTİM İLE SANATI BULUŞTURUYOR

Afyonkarahisarlı, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerin eğitim hayatlarına önemli katkılar sağlayan Afyon Eğitim Vakfı, 12 Ağustos ve 2-3 Eylül’de önemli sanat faaliyetlerine imza atacak. Afyon Eğitim Vakfı, ihtiyaç sahibi ve başarılı Afyonkarahisarlı öğrencilerin eğitim hayatlarına sağladığı katkının yanı sıra sanat faaliyetlerine verdiği destekle de öne çıkıyor. AEV, bu kapsamda 12 Ağustos ve 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde, Afyonkarahisar’ın kültür-sanat dünyasını bir araya getirecek.

AFYON EĞİTİM VAKFI BURSLARI İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLAMIŞTIR

Afyon Eğitim Vakfına burs müracaatları 01 Ağustos 2023 tarihinde başlamış ve 15 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar doğumlu, ön lisans ve lisans öğrenimi gören ve 2023-2024 öğrenim yılı için yeni kayıt yaptıran ihtiyaç sahibi öğrenciler http://basvuru.afyonegitimvakfi.org/ sayfasından müracaat edebilirler.

AFYON EĞİTİM VAKFINDAN ATSOYA TEŞEKKÜR

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime yaptığı katkılar dolayısıyla ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür plaketi takdim etti. AEV Genel Sekreteri Murat Diker, “Afyon Eğitim Vakfımız ile ATSO arasında yapılan protokol gereği; Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’nde Afyonkarahisar’da pilot okul olarak belirlenen Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan 30 öğrenciye ayrıca 30 üniversite öğrencisine burs veriliyor.