Ana Sayfa Haberler AFYON EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI VALİ YİĞİTBAŞI’NIN KATILIMIYLA YAPILDI

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı, İkbal Termal Otelde gerçekleştirildi.Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da katıldığı toplantıya Afyon Eğitim Vakfı ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Eğitim Vakfı İkinci Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Salim Pancar ve Yavuz Kocaşaban, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ve Kadir Pancaroğlu iştirak ettiler.

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı, İkbal Termal Otelde gerçekleştirildi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da katıldığı toplantıya Afyon Eğitim Vakfı ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Eğitim Vakfı İkinci Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Salim Pancar ve Yavuz Kocaşaban, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ve Kadir Pancaroğlu iştirak ettiler.
  Toplantıda ağırlıklı olarak 2024-2025 bütçesi, bursiyer sayısı ve aylık burs miktarı görüşüldü. Vali Yiğitbaşı’na bursiyer seçim süreci, vakfın gelir kaynakları hakkında bilgi verildi. Vali Yiğitbaşı da Afyon Eğitim Vakfının öğrencilere desteğinin artırabilmesi için bağışçı sayısının artırılmasının önemli olduğunu vurguladı.
  Toplantı sonrası Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın kayınpederi merhum Prof. Dr. M. Şehabettin Yiğitbaşı’nın cenazesine çiçek gönderilmesi yerine Afyon Eğitim Vakfı’na bağış yapılmasını isteyen Yiğitbaşı ailesi adına hazırlanan Şükran Belgesi, Valimiz Yiğitbaşı’na takdim edildi.