Ana Sayfa Haberler ALBİKERE.COM, ULUSAL MARKALARLA BERABER SUNUM YAPTI

ALBİKERE.COM, ULUSAL MARKALARLA BERABER SUNUM YAPTI

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak’taki kadın kooperatifleri ve İl Ticaret Müdürlerinin de katılımıyla video konferans aracılığıyla e-ticaret eğitimi verildi.

ALBİKERE.COM, ULUSAL MARKALARLA BERABER SUNUM YAPTI
Bu eğitim kapsamında n11, Hepsiburada, Aliexpres gibi büyük e-ticaret siteleriyle beraber Afyonkarahisar’dan, Türkiye’nin yeni markası olan albikere.com e-ticaret sitesi de yer aldı.
Eğitimde kadın kooperatiflerine sunum yapan Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, albikere.com e-ticaret sitesinin kuruluş amacını ve kadın kooperatiflerine sağladığı avantajları anlattı ve henüz mağaza açmamış kooperatifleri mağaza açmaya davet etti. Diker, albikere.com’un Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in önerisi ile Afyon Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi tarafından kurulduğunu, sitenin Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklendiğini sözlerine ekledi.