Ana Sayfa Haberler AFYON EĞİTİM VAKFI BURSLARI İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLAMIŞTIR

AFYON EĞİTİM VAKFI BURSLARI İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLAMIŞTIR

Afyon Eğitim Vakfına burs müracaatları 01 Ağustos 2023 tarihinde başlamış ve 15 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar doğumlu, ön lisans ve lisans öğrenimi gören ve 2023-2024 öğrenim yılı için yeni kayıt yaptıran ihtiyaç sahibi öğrenciler http://basvuru.afyonegitimvakfi.org/ sayfasından müracaat edebilirler.

Afyon Eğitim Vakfına burs müracaatları 01 Ağustos 2023 tarihinde başlamış ve       15 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar doğumlu, ön lisans ve lisans öğrenimi gören ve 2023-2024 öğrenim yılı için yeni kayıt yaptıran ihtiyaç sahibi öğrenciler http://basvuru.afyonegitimvakfi.org/  sayfasından müracaat edebilirler.
Müracaat edecek öğrencilerin bu müracaatlarını masa üstü veya diz üstü bilgisayarla yapmaları gerekmektedir. Vakfa gelerek şahsen müracaat yapılmamaktadır.
Burs için müracaat edenlerin Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) haricinde başka bir kurum, vakıf, dernekten burs almama şartı aranmaktadır.
Bursiyerler bir program yardımıyla ailenin sosyo-ekonomik durumu ve öğrencinin başarı durumuna göre objektif kriterlere göre belirlenmektedir. 2023-2024 öğrenim yılı için belirlenecek bursiyer sayısına göre bursiyer sıralamasına giren öğrenciler Ekim ayı içerisinde Afyon Eğitim Vakfı web sayfasından ve instagram sayfasından yayımlanacaktır.
Müracaatla ilgili ayrıntılar ve puan kriterleri Afyon Eğitim Vakfı web sayfasından ve instagram sayfasından öğrenilebilir.