Ana Sayfa Haberler AFYON EĞİTİM VAKFI BURS MÜRACAATLARI BAŞLAMIŞTIR

AFYON EĞİTİM VAKFI BURS MÜRACAATLARI BAŞLAMIŞTIR

Afyon Eğitim Vakfına burs müracaatları 15 AĞUSTOS 2024 tarihinde başlamıştır ve EK YERLEŞTİRME sonuçları açıklanıncaya kadar devam edecektir. Afyon Eğitim Vakfına burs müracaatları internet üzerinden alınmaktadır. (https://basvuru.afyonegitimvakfi.org/giris.aspx) ve bursiyerler bir program yardımıyla objektif kriterlere göre belirlenmektedir. Bursiyer belirleme kriterlerimiz WEB sayfamızda yayınlanmıştır.
Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar doğumlu ön lisans ve lisans öğrenimi gören öğrenciler müracaat edebilmektedir ve  dokuz ay (EKİM - HAZİRAN) boyunca burs verilmektedir.
Bursiyer belirleme sonuçları yine WEB ve instagram sayfamızda yayımlanmaktadır.

Bursiyer olmak üzere sıralamaya giren bursiyerler, burs almaya hak kazanmak için puan aldıkları kriterlere ait belgeleri belirtilen tarihe kadar sayfalarından yüklemek zorundadırlar.
Belgesini teslim etmeyenler ile burs müracaatlarındaki beyanları ile ilgili belge getiremeyenlerin yerine  sıradaki müracaatçılardan belgeleri istenir.

Burs için müracaat edenlerin Kredi  Yurlar Kurumu (KYK) haricinde burs almamaları gerekmektedir. Başka bir vakıf veya dernekten burs aldığı tespit edilenlerin bursları kesilir ve daha önce ödenmiş burs miktarı yasal olarak kendilerinden tahsil edilir.

Afyon Eğitim Vakfı bursiyerleri, her yıl transkriptlerini sisteme yüklerler ve zayıf dersleri olmadığı sürece mezuniyetlerine kadar bursları devam eder.