Ana Sayfa Haberler BURS BAŞVURULARI 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 24:00 DA KAPANACAKTIR.

BURS BAŞVURULARI 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 24:00 DA KAPANACAKTIR.

Müracaatlar Ek Yerleştirme sonuçları için bugüne kadar devam etmiştir. Burs başvuruları 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 24:00 da kapanacaktır. Afyon Eğitim Vakfı 2023-2024 öğrenim döneminde 852 üniversite öğrencimize burs desteğinde bulunmuştur. 2024-2025 öğrenim döneminde mezun olan veya derslerinde başarılı olamayan bursiyerlerimizin yerine başarılı olarak bursu devam eden bursiyerlerimizle beraber 900 öğrenciye burs verilmesi öngörülmektedir. Buna göre yapılacak sıralama sonucu 24 EYLÜL 2024 SALI günü bu sayfada yayımlanacaktır.

BURS BAŞVURULARI 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 24:00 DA KAPANACAKTIR.

Müracaatlar Ek Yerleştirme sonuçları için bugüne kadar devam etmiştir.  Burs başvuruları 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 24:00 da kapanacaktır.
Sıralamaya giren bursiyer adaylarından puan aldıkları kriterlere ait belgeleri sisteme yüklemeleri istenecek, belgeleri incelendikten sonra belgeleri tamam olanlar bursiyer olacak, eksik belge veya beyanda bulunanların yerine sıralamaya göre yeniden bursiyer adayları belirlenecektir.