Ana Sayfa Ziyaret Ettiklerimiz AFYON EĞİTİM VAKFI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AEV Genel Sekreteri Murat Diker ile birlikte Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Yıldız, Eylem Ayar, Erkan Uysal ve Cem Kasapoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

(AEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi vererek “Daha önceki yıllarda olduğu gibi belediyemizin desteğiyle, birçok faaliyeti de beraber yapmaktan mutlu olacaklarını ve daha çok ihtiyaç sahibi başarılı öğrenciye ulaşabileceklerini dile getirdi”.

(AEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser Başkan Yardımcılarına her yıl farklı bir Afyon teması işlenen vakfın mermer plaketlerini takdim etti.