Ana Sayfa Ziyaret Ettiklerimiz İkbal Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi A. Salim Pancarı Ziyaret

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından, İkbal Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi A. Salim Pancar ziyaret etmiştir.

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından, İkbal Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi A. Salim Pancar ziyaret edilerek Vakfa katkılarından dolayı kendisi ile birlikte torunu Salim Pancar’a Vakfın Plaketi takdim edilmiştir.